Sommige ouders stellen zichzelf de vraag of hun baby’s al verhaaltjes begrijpen. Ook willen ze vaak weten of baby’s al naar plaatjes kunnen kijken. Omdat dergelijke ouders vaak van mening zijn dat baby’s de verhaaltjes niet begrijpen, lezen ze niet aan hun baby voor. Echter, je baby luistert al vanaf de eerste dag naar je stem. Bovendien ontwikkelen kinderen zich in het eerste jaar razendsnel. Hierdoor leren ze ook allerlei nieuwe dingen. Als je je kindje dus optimaal wil stimuleren, dan kun je kiezen voor een voel- en knisperboekje. Dergelijke boekjes zijn vaak interactief. Bovendien nodigen verschillende materialen kinderen uit om een bladzijde om te slaan. Zo kunnen ze verder ontdekken. Zoek je daarom naar het beste voel- en knisperboekje? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij helpen je om het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind uit te kiezen.

Beste voel- en knisperboekje van 2020

We hebben je verteld waarom het goed is om te kiezen voor een knisperboekje. Met een dergelijk boek houd je je kind namelijk aangenaam bezig. Het kind leert bovendien allerlei nieuwe dingen door slechts gebruik te maken van zijn/haar zintuigen. Denk er maar aan dat het knisperende geluid van de pagina’s je kind erop attendeert dat er verschillende geluiden zijn. Daarnaast voelt het kind diverse materialen en ziet ook verschillende figuren en illustraties. Je stimuleert met een dergelijk boekje dus vrijwel alle zintuigen van je kind. Wij willen je graag op weg helpen om het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit te vinden. Daarom hebben we een top 5 voor je samengesteld aan de hand van de best verkochte knisperboekjes van dit moment. Lees dus gauw dit artikel over de top 5 en kies gemakkelijk jouw beste voel- en knisperboekje uit!

1. Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+

Als ouders weten we allemaal dat het soms moeilijk kan zijn om een kind in bed te krijgen. Het kind verzint namelijk allerlei excuses om nog langer op te blijven. Baby voelboekje Welterusten, Sophie. 0+Zelfs voordat kinderen optimaal kunnen praten kun je al te kampen krijgen met dit probleem. Gelukkig zijn er veel boekjes vervaardigd over naar bed gaan. Klinkt een dergelijk voelboekje over naar bed gaan als het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit? Dan hebben we goed nieuws voor je. We kennen namelijk het perfecte boekje, namelijk Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+. Wij vinden dat dit boekje het beste voel- en knisperboekje is over slapengaan.

In het Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+ brengt girafje Sophie haar vijf vriendjes naar bed. Samen gaan ze naar boven. Hierna gaan ze in bad met een hoop zeepbellen. Vervolgens poetsen ze hun tandjes. Er moet ook nog een gezellig verhaaltje verteld worden. Daarna is het tijd om lekker te gaan slapen. Op het laatst zie je dat ook het girafje Sophie in haar bedje stapt. Het gehele verhaal is dankzij de tekeningen, die steeds over twee pagina’s lopen, duidelijk te volgen. De korte zinnetjes dragen ook bij aan een leukere voorleeservaring. Doordat elke illustratie een voelelement bevat, blijft het boekje aantrekkelijk voor jonge kinderen.

Eigenschappen van het boek Baby voelboekje: Welterusten, Sophie. 0+:

2. Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio Katoen

Sommige dingen zien wij als volwassenen als vanzelfsprekend. We mogen echter niet onderschatten wat allemaal nieuw en interessant is voor baby’s. Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio KatoenHet geluid van een voorbijrijdende auto is voor een baby al nieuw in uniek. Hetzelfde geldt voor het geluid van een blaffende hond of een leuk deuntje. Ook op het gebied van materialen en texturen is vrijwel alles nieuw voor een baby. Wil je daarom dat je baby op een leuke manier met zijn/haar zintuigen speelt? Dan is het beste voel- en knisperboekje voor jouw kindje wellicht een vrolijk buggyboekje. Wij kennen een dergelijk boekje, namelijk Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio Katoen.

Het Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio Katoen is wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kindje. Dit boekje is namelijk vrolijk en bevat veel verschillende activiteiten. Hierdoor kan je baby enorm genieten door de natuurlijke materialen en verschillende texturen in het boekje te ontdekken. Het leuke van het boekje is bovendien dat het niet alleen de zintuigen prikkelt. Je kunt het boekje namelijk ook gebruiken om bij te dragen aan de ontwikkeling van de hand- en oogcoördinatie. Doordat je het boekje eenvoudig kunt bevestigen aan de buggy of kinderwagen, neemt je kind het overal met zich mee. Het boekje is gemaakt van FSC hout en Bio-Katoen.

Eigenschappen van het boek Little Dutch Pure & Nature Buggyboekje Regenboog Bio Katoen:

3. Little Dutch Buggyboekje Ocean blue

Hierboven hebben we het gehad over een buggyboekje. Vind je een dergelijk boekje handig en wil je daarom ook zo’n boekje voor je kind kopen? Geen probleem. Little Dutch Buggyboekje Ocean blueEr zijn verschillende soortgelijke boekjes verkrijgbaar. Is het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind een buggyboekje over onderwaterdieren? Dan kennen we het beste voel- en knisperboekje voor jou, namelijk het Little Dutch Buggyboekje Ocean blue. De naam van dit boekje spreekt voor zich. Het gaat hier om een buggyboekje met een blauwe kleur en een zee thema. Klinkt zo’n boekje niet als het ideale cadeautje voor je kleine spruit?

Als je het boekje Little Dutch Buggyboekje Ocean blue openslaat, geniet je er meteen van. Dit kleurrijk boekje zit namelijk vol met vrolijke onderwaterdieren. Bovendien is het boekje gemaakt van verschillende materialen. Er is zelfs gezorgd voor verschillende activiteiten, waardoor je kindje zich geen moment hoeft te vervelen. In het boekje vind je een knijptoetertje, een knisper en een spiegeltje. Zelfs als je niet in de buurt bent, vermaakt je kindje zich. Het boek prikkelt namelijk niet alleen de zintuigen, maar is ook goed voor het ontwikkelen van de hand-oogcoördinatie. Desgewenst kun je het boekje bevestigen aan de buggy of kinderwagen. Je kindje heeft dan onderweg toch iets leuks om zichzelf te vermaken.

Eigenschappen van het boek Little Dutch Buggyboekje Ocean blue:

4. Houten baby boekjes / Plaatjes boek – in het bos – interactief – FSC® – Baby speelgoed vanaf 1 jaar

Als je op zoek gaat naar een voelboekje, dan houd je rekening met de materialen in het boekje. Ben je daarentegen op zoek naar een knisperboekje? Dan maak je een vergelijking Houten baby boekjes Plaatjes boek - in het bos - interactief - FSC® - Baby speelgoed vanaf 1 jaarop basis van de geluiden die het boekje maakt. Echter, het is ook belangrijk om na te gaan waar het boekje over gaat. Je bekijkt dus het thema van zo’n boek. Als je kind dol is op dieren, dan kun je kiezen voor een boekje met een dierenthema. Je kunt ook kiezen voor een boekje aan de hand van de nieuwe dingen die je je kind wil leren. Wat dacht je van een boekje over de wereld van het bos? Klinkt een dergelijk boekje als het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind? Dan kies je voor het boek Houten baby boekjes / Plaatjes boek – in het bos – interactief – FSC® – Baby speelgoed vanaf 1 jaar.

Dit boek is wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit. Het is namelijk een interactief prentenboek, waarin het bos roept. Je begrijpt al vanaf het moment dat je hem vastpakt dat het thema ervan de wereld van het bos is. Dit merk je aan de hand van het materiaal. Het boekje is namelijk gemaakt van FSC 100% gecertificeerd houd. Wanneer je het boekje bovendien openslaat, dan maak je kennis met de avontuurlijke vos en het nieuwsgierige hert. Deze dieren nemen jonge ontdekkingsreizigers mee op een wandeling door de dichte bossen van het boek. Met dit boekje ontdekt je kind dus op een speelse manier flora en fauna met zijn/haar dierlijke metgezellen. Het prachtige boek inspireert kinderen om fantasieën en opwindende verhalen te ervaren. Koop het boek Houten baby boekjes / Plaatjes boek – in het bos – interactief – FSC® – Baby speelgoed vanaf 1 jaar gauw!

Eigenschappen van het boek Houten baby boekjes / Plaatjes boek – in het bos – interactief – FSC® – Baby speelgoed vanaf 1 jaar:

5. Lou-lou buggyboekje

Baby’s kunnen nog niet zelf lezen. Daarnaast focussen ze niet altijd volledig op het verhaal wanneer je aan hen voorleest. Dit betekent echter niet dat ze niets leren Lou-lou buggyboekjeterwijl je interactief met hen bezig bent. Denk er maar aan wanneer je hen een voel- en knisperboekje geeft. Bij dergelijke boeken luistert je kind naar de geluiden die het boekje maakt. Ze ontdekken ook dat bepaalde delen van het boekje anders aanvoelen dan andere delen. Hierdoor ontdekken ze de wereld op hun eigen tempo. Ben je daarom op zoek naar het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind? Dan is het handig om te kiezen voor een thema waar je kind van kan genieten. Vindt je kind pinguïns schattig? Dan is het beste voel- en knisperboekje voor hem/haar het Lou-lou buggyboekje.

Met het Lou-lou buggyboekje kan je kind heerlijk ontdekken. Dit komt doordat het boekje verschillende activiteiten bevat om de hand-oogcoördinatie te stimuleren. Het is ook fijn te weten dat je het boekje desgewenst gemakkelijk kunt bevestigen aan de buggy. Hierdoor vergeet je het lievelingsboekje van je kind nooit thuis. Het boekje met een schattige pinguïn bevat grijze, witte, gele en groene tinten. Bovendien is het gemaakt van verschillende zachte materialen in diverse structuren en dessins. Wil je de volledige Loulou lijn hebben? Dan kun je er ook een knuffeldoekje, muziekdoosje, muziekmobiel, kiekeboe pinguïn en knuffel van 28 cm bijkopen. Deze producten zijn leuk als decoratie voor de babykamer, maar je kindje kan er ook mee knuffelen en spelen.

Eigenschappen van het boek Lou-lou buggyboekje: